Sommarkurs

SOMMARKURS MED SARA FRENNING OCH SUSANNA ANDERSSON

 

Helgen den 11-12 augusti 2018 kommer jag och min vän Susanna hålla en liten kurshelg hemma hos oss på Bönnarpsgård vid törringe ca 15 min utanför Malmö. Kursen är till för dig som vill ge dig själv tid och plats att helt få fokusera på relationen med din häst. Vi kommer väva in individ anpassad träning med din häst med enkla yoga pass, body Marc, meditation och andra övningar. Allt med focus på att kunna tillåta sig själv att vara mera närvarande och ärlig mot både sig själv och sin häst.

 

ALLA nivåer och inriktningar är välkomma. Vi lägger inte någon vikt på vad vi gör med våra hästar utan snarare HUR och VARFÖR.

 

Om du vill du påbörja eller utveckla ditt lösarbete, få hjälp med lastträningen, hitta avslappning och säkerhet i ridningen eller bara komma på rätt fot i relationen med din häst igen så välkomnar vi dig och ska göra vårt absolut bästa för att guida dig mot ditt mål tillsammans med din häst.

 

Deltagare med häst: 2500 kr

Deltagare utan häst: 1500 kr

 

Alla träningar, all mat och tältplats är inkluderad i priset.

 

Ta med hö/mat till er häst, samt strö till box. En mindre hage finns tillgänglig där hästen även kan gå på natten om hästen känner sig tillfreds och säker i hagen.

 

Boende kommer förhoppningvis ske i form av tältning i närhet av hästarna. För den som inte vill tälta finns det möjlighet att hyra in sig på ett delat rum på gården (begränsade platser) eller ett bed and breakfast i närheten. http://www.broddahill.se/?pid=1

 

Ungefärlig tidsplan:

Vi träffas kl 19 på fredag kväll, där startar vi med en Yoga session samt gemensam middag. Gården är öppen från kl 17 för inkvartering. På lördagen startar vi kl 9, dagarna kommer varvas med Yoga, avslappningsövningar, hästövningar, teori och mat. All mat som serveras är vegansk. Det kommer serveras middag fredag kväll. Frukost, lunch och middag lördag samt frukost, lunch och fika på söndag innan hemresa som sker vid kl 17.

Anmläningsavgift: 500 kr swisha till: 0735124620, skriv ert namn samt meddela oss. Anmälan är bindande. Resterande belopp betalas in senast 5 aug, 2018.

Vi ser fram emot att få spendera några riktigt härliga dagar tillsammans med Er och hästarna!

 

Tveka inte att maila vid frågor